INFO OSEMMM!!:

PERGH OSEMMM!!

OWHHH OSEMMM!!

WOW OSEMMM!!

Farid Kamil & Diana Danielle Akan Ke Istanbul


SETELAH sah menjadi suami isteri pada Sabtu lalu, pasangan pelakon popular, Farid Kamil dan Diana Danielle akan berangkat ke Istanbul, Turki untuk berbulan madu di sana.

Destinasi ini dipilih setelah perancangan awal untuk mengerjakan umrah terpaksa ditangguh atas alasan yang tidak boleh dielakkan.

"Memang kalau ikutkan perancangan asal saya mahu membawa Diana menunaikan umrah tapi memandang pada bulan Disember, visa untuk ke Makkah hanya dikeluarkan kepada individu-individu tertentu sahaja, jadi saya ubah perancangan saya.

"Mungkin kami akan ke Istanbul terlebih dahulu, dan dari sana barulah kami akan ke Makkah. Bagaimanapun, tarikh sebenar bulan madu itu masih belum ditetapkan," ujar Farid.

Sebelum ini, pasangan sejoli ini selamat dinikahkan oleh Pegawai Tabir Agama/Pendaftar Kanan Daerah Gombak, Daim Jajuli dalam suasana penuh romantis di Hotel Flamingo By The Lake Ampang, Ampang.

Farid menyediakan lima dulang hantaran termasuk mas kahwin RM10,000 dan wang hantaran RM20,000 dalam bentuk pelaburan nilai emas, manakala Diana membalas dengan tujuh dulang.

Kira-kira 300 tetamu terdiri daripada ahli keluarga kedua-dua pihak, rakan media dan rakan artis hadir pada majlis penuh bermakna ini.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response