INFO OSEMMM!!:

PERGH OSEMMM!!

OWHHH OSEMMM!!

WOW OSEMMM!!

BINTANG P0RNO JEPUN BERAMAL DENGAN MEMBIARKAN P@YUDARA DIRAMAS


10 PELAKON porno Jepun telah turut serta dalam program bertajuk “Erotica Will Save The World”, sebuah program amal untuk meningkatkan kesedaran terhadap bahaya HIV/AIDS.

Program yang diadakan pada 25-26 Ogos di Tokyo ini dianjurkan oleh Paradise TV, saluran televisyen dewasa Jepun, serta disiarkan secara langsung selama 24 jam.

Dalam program amal ini, penderma dibolehkan untuk meramas payudara salah seorang artis yang mereka minati dengan syarat mestilah berusia lebih dari 18 tahun dan hanya boleh menyentuh bahagian payudara sahaja.

Semua derma yang dikumpulkan akan disalurkan ke STOP!AIDS, organisasi yang mempromosikan kewaspadaan, rawatan, dan pencegahan terhadap AIDS. Organisasi ini bergabung dengan Stop AIDS Project yang dikelolakan oleh San Fransisco AIDS Foundation.

Paradise TV dikenali sebagai saluran televisyen dewasa yang menyajikan tayangan panas berkonsep unik. Salah satu programnya, “I Will Lose My Virginity”, menayangkan proses hilangnya keperawanan seorang perempuan dalam siaran langsung selama 2 jam.

Iskkk... macam-macam hal kat Jepun ni, jangan la merebak sampai ke Malaysia budaya camni!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response